Agilityn vauhtiin!

Sivusto on virtuaalimaailman ainoa niin sanotusti virallinen agilityliitto, josta saat kaiken tarvittavan tiedon lajista. Eritoten ensikertalaisten kannattaa kerrata Säännöt-sivu erityisen tarkkaan ennen kilpailujen huumaavaan maailmaan säntäämistä. Kun perusasiat ovat hallussa, voi sinustakin kuoriutua yksi virtuaalimaailman taitavimpien agilitykoirien ohjaajista! Ja kun tietoa kertyy, pian löydätkin itsesi joko tuomarin pallilta taikka kisanjärjestäjän asemasta.
Virtuaalikoiraharrastajien karvaturrit.net -foorumilla käydään silloin tällöin keskustelua VAL:n asioista sekä kaikesta muusta virtuaalikoiramaailmaan tai sen ulkopuolella oleviin asioihin liittyen, uudet jäsenet foorumille ovat tervetulleita. VAL on vFCI:n jäsenliitto.

Agilityliitto pyritään pitämään aina mahdollisimman aktiivisena tarjotaksemme kaikille halukkaille virtuaalikoirien omistajille elämyksiä lajin parissa. Toivottavasti viihdytte!

    Terveisin, Sigitius & alaera
    sigitius@viuhku.net & val@sumuvuorten.net
 

Huomioitavia päivityksiä

08.11.2016   alaera siirtyy päivittelemään yhdessä Sigitiuksen kanssa, liittoa koskevat yhteydenotot osoitetaan ensisijaisesti sähköpostiosoitteeseen val@sumuvuorten.net.

23.11.2015   Säännöt-sivua selkeytetty. MIDI-luokan nimike vaihdettu oikeaa vastaavaksi eli MEDI.