Kengurulajit-pentue

Partacollie

Merryn ja Jackin pentue oli ollut suunnitteilla jo kauan, mutta matkan varrelle oli tullut monta estettä ja lykkäystä. Kuitenkin onneksi pentue onnistui heti ensimmäisellä astutuksella.

* ensimmäinen partacollie pentueeni
* syntynyt: 28.02.13
* astutettu: 21.02.13
* luovutusikä: 03.03.13
* kolme urosta

Vanhemmat

Isä: BH Jk3 Tk3 vOVP-10 RH-E vPVA vAVA Showman Brittle Champion
Jack oli aikanaan hyvin menestynyt ja melkoisen komea uros. Se saavutti paimennus- & agilityvalion arvot, sai tokossa kaksi EVL1-tulosta, pk-jäljeltä VOI2-tuloksen, vepessä oikeuden AVO-luokkaan ja näyttelyistä parhaat tulokset näyttävät seuraavalta: 1x CACIB, 2x PU2, 2x PU3, 1x PU4. Luonteeltaan Jack oli hyvin tasainen. Ihmisiä kohtaa melko avoin. Treenatessa syttyi tuleen ja oli aivan kuin toinen koira!

Emä: BH Hk2 Jk2 IPO3 vFIN KVA RH T-B RH-W B vjPFRAW-12 vPFRAW-12 vjPSWEW-12 vPSWEW-12 vjPEUW-12 vPEUW-12 vjPFINW-12 vPFINW-12 vjPNORW-12 vPNORW-12 vjPITW-12 vPITW-12 vjPDKW-12 vPDKW-12 vFIN, vSWE, vDK, vNOR, vFRA, vIT & vPOHJ MVA Merry Berry's Valency
2012vuonna näyttelyissä tuloksensa repäissyt muotovalionarttu, joka on kiertänyt näyttelykehiä 2009vuodesta - menestymiseen vaadittiin siis jokunen tovi. Muotovalion arvojen lisäksi voittajatitteleitä, RYP- ja BIS-jun-tuloksia. Luonteeltaan tämä neitokainen on melkoinen menijä, mutta tarpeen niin vaatiessa osaa myös olla rauhallinen ja varsin elegantti nuori neitokainen. Nuorempana ollut vähän ujo, mutta nykyään varsin kiva luonteinen tytsy. Käyttöpuolella hienosti toimiva neitokainen, joka on saavuttanut valion arvon pk-suojelusta ja omaa mielettömän miellyttämishalun.

Pennut

u. BH TK2 FH-F A vAVA Teräshampaan Jättikenguru "Pingu"
väri?, ei terveystarkastettu
om. Mimmu, Furonia, sijoitus
"Pingu oli pentuna hirveä rasavilli kakara, joka oli tutkimassa joka paikan. Pentulaatikossa melko helposti koulutettava, mutta omaakin tahtoa löytyi. Hakenut pienestä asti kontaktia omaan ihmiseensä."

u. BH IPO3 RH-F A Teräshampaan Kalliokenguru "Olav"
ruskea, ei terveystarkastettu
om. Hanna, Rilaith 
"Olav oli pentueen ilopilleri. Häntä heilui pienenä koko ajan ja kaikki otettiin runsain pusuin vastaan. Miellyttämishaluinen ja kova tekemään mitä äiti (juuri niin ÄITI) haluaa."

u. BH TK2 Teräshampaan Pikkuvallabi "Vallu"
väri?, ei terveystarkastettu
om. Mimmu, Furonia
"Oman tiensä kulkia, joka tasan tiesi mitä ITSE halusi. Vieraita ihmisiä kohtaan oli vähän varautunut, mutta tätä nykyä ei lainkaan. Reipas luonteinen nuori mies, joka ottaa haasteet vastaan niinkuin ne on annettu."

Sukutaulu

i BH Jk3 Tk3 vOVP-10 RH-E vPVA vAVA
Showman Brittle Champion
ii evm
ie evm
e BH Hk2 Jk2 IPO3 vFIN KVA RH T-B RH-W B vjPFRAW-12 vPFRAW-12 vjPSWEW-12 vPSWEW-12 vjPEUW-12 vPEUW-12 vjPFINW-12 vPFINW-12 vjPNORW-12 vPNORW-12 vjPITW-12 vPITW-12 vjPDKW-12 vPDKW-12 vFIN, vSWE, vDK, vNOR, vFRA, vIT & vPOHJ MVA
Merry Berry's Valency
ei Merry Berry's Stretch (evm) 
ee Merry Berry's Yew (evm)