SKY'n tallilistaus: hyväksytyt ratsastus- ja harrastetallitTallilista uudistuu nettisivuremontin yhteydessä. Emme ota juuri nyt uusia talleja listoille. Pahoittelemme häiriötä.

HYVÄKSYTYT TALLIT LÖYTYVÄT TÄSTÄ LINKISTÄ!

SKY ei pidä erikseen listaa kaikista Suomen keppihevostalleista (sen hoitaa SKT), vaan ottaa listalle pienen tarkastuksen jälkeen sivujen perusteella siistiltä ja asialliselta vaikuttavia harrastetalleja taikka ratsastuskouluja. Tallien on oltava suhtellisen aktiivisia ja järjestettävä jonkintasoista tunti/valmennus/kisatoimintaa. (Vain kasvatus- tai myyntitoimintaan keskittyneet tallit voidaan listata "Kasvattajat"-osioon.) Tarkastuksella pyrimme saamaan aikaan listan laadukkaista ja aktiivisista tuntien- ja kisojenjärjestäjistä. Tallien sivujen tulisi olla suhteellisen siistejä, mutta niinkään sivujen tekemiseen tarvittu taito ei ole ratkaisevassa asemassa, vaan arvostelemme yhtälailla valmisulkoasua käyttäen tehdyt sivut kuin vähän edistyneemmätkin. Edellytyksenä listalle pääsemisessä on, että:
- Sivuilla on käytetty siistiä kieltä, esimerkiksi kirosanoja tai solvaavia nimityksiä ei esiinny
- Fontti on luettavan kokoista ja väriltään taustasta riittävästi erottuvaa, eikä esimerkiksi kovin räikeän väristä ellei se ole olennainen osa sivujen yleisilmettä, sekä sivut ovat muutenkin siistit, esimerkiksi ylimääräisiä ja asiaankuulumattomia kuvia ei sivuilla esiinny tuon tuosta
- Sivuilla on ainakin esittelyt toiminnasta, tiloista ja hevosista
- Mielellään kuvia, ainakin hevosista
- Vähintään suurinpiirteinen maininta tallin sijainnista (esim. Etelä-Suomi tai Pohjanmaa) sekä omistajan/omistajien ikä
- Viimeisimmät päivitykset sekä yhteydenpitovälineet (esim. sähköposti ja vieraskirja)
Sivuttomat tallit eivät valitettavasti pääse listalle. On ankarasti kiellettyä lisätä tallilleen hyväksytty-merkki, jos ei ole listalla!

Ohjeet listalle pääsyyn:
1. Lue kriteerimme tarkasti läpi, täyttäväthän sivusi vaatimukset?
2. Lähetä seuraava kaavake oikein täytettynä meille sähköpostitse: (Osoite navigaatiossa.)

Esimerkki oikein täytetystä kaavakkeesta:

Talli:
Taka-hikiä
<tr>
<a href="http://www.heppatalli.fi">Kht Köpö</a> - <a href="mailto:miina.jee@hmail.com">Maija</a></td>

Talli järjestää tunteja halukkaille ja pitää kisoja kerran vuodessa. URL-toimintamme on myös laajaa.


3. Kun viesti on täytetty ja lähetetty odota, kunnes ylläpitäjä on hyväksynyt rekisteröinnin ja olet saanut vastausviestin. Jos tallisi on hyväksytty, voit lisätä tallillesi alta löytyvän merkin. Jos talliasi ei hyväksytä, korjaa ylläpitämän osoittamat virheet ja puutteet ja laita sitten kaavakeviesti uudelleen. Väärin täytettyjä kaavakkeita ei käsitellä.

Listalle hyväksytyt tallit voivat lisätä joko "SKY:n hyväksymä keppihevostalli"- tai "SKY:n hyväksymä puuhevostalli"-leiman.

Ylös

Kuvat © ?, Teksti © Rousku