Finlads Käpp och trädhästförening - PresentationFinlands käpp- och trädhästföreningens (kallas också SKY = Suomen Keppihevosyhdistys, på finska) åtgång starta snurra på nyt på hösten 2012. Meningen är samla av sidor som funkar och lätt anvendbar paket vaifrån varendra en som har käpp hästarna i hobby eller som är intreserad av käpphästar skulle få lystnad information. Föreningen fungerar med frivilligt jobb och är med unga amatörär uppeomgong, och till tillfället inte allmän. Till vår verksamheten hör frivillighet, göra tillsammans och det, att hobby måste vara gratis för alla. Föreningen fungerea mest i netet, men vi har också ordna större käpphäst tävlingar,såsom SM-tävlingar, vilka med sammlar vi pengar till föreningens behov . Föreningens nya sidor öpnas på våren 2013. Föreningen har också med käpphästarnas SM-tävlingars aktion.

Vad är sen föreningens mening?
Vår avsikt är inte bara dela information för medlemmar utan att också bringa hobbyister tillsammans och att få positiv publicitet för käpphästar som en hobby, inte bara som en lek. Vi hoppas att de här webbsidorna utvisar hur mångsidig hobbyn käpphästridning är! Om du vill påverka sidors innehåll, kan du skicka bilder eller artikkel för oss genom e-mail.

Nu föreningen söker Käpphästmänniskor utanför Finland. Meningen är att hitta utländska samarbetspartnerer och avgöra hur mycket hobbyister finns i värdlen. Om du hittade oss genom den här sidan (eller om du hittar skivfeler : D), kontakt oss skyhdisdys@gmail.com eller i gästbok(på svenska eller på engelska).