SKYFinlands kjäpphest forenings (SKY – Suomen keppihevosyhdistys) begynte virk igjen på høsten 2012. Hensikt er saml netsider enkelt og lett pakke, hvor alle folk kan finne som kjennskap om kjäpphesten. Foreningen virke med frivillig jobben, og er ungt medlemmer opprettholde, ennå uoffisiel hode-organisasjon. Våre prinsippet høre til frivillig, jobbe sammen og gratis hobby. Foreningen virke en hovedsak på internett, men vi er også med å organisere den størst kjäpphest-konkurransen, som finsk mesterskap, og foreningen få penger om den.

Så, hvad er formål denne foreningen? Oss formål er ikke bare del kjennskap för medlemmer, men også medlemmer foren, og bli kjäpphesten kjent enhetlig hobby. Vi håpe at denne netsiden bevis våre hobbys mangesidig, og hvordan noen mennesker hen dem til den hobby, ikke lek. Netsiden er ment å være som medlemmer ønsk, så alle kan skrive teksten og artikler til siden. Vi også gjerne gi bildet ut. Formål er, at SKY vil virke opprettholde kraft om hobby, og møteplass till annerledes foreningen og siden.


Nå foreningen lete utlendingen medlemmer. Hensikt er finne utlendingen samarbeid-kompanjongen, og kart hobby vidd på verden. Om du finne denne texten, og du er interesset, kontakte oss i gjestebok på engelska, takk!
E-post: skyhdisdys@gmail.com eller gjestebok(på engelska).

Upp!

Kuva © Rousku Teksti © Roso