VirallisetkilpailutMitkä ovat viralliset kilpailut?
Virallisiksi kilpailuiksi kutsutaan keppihevosmaailmassa Suomen Keppihevosyhdistyksen hyväksymiä mestaruuskilpailuja. Ne voivat siis olla esimerkiksi lajikohtaiset Suomenmestaruuskilpailut tai aluemestaruuskilpailut. Kyseiseen kilpailutyyppiin päästäkseen on kisojen voitava ottaa vähintään 40-50 osallistujaa. Pienempiä kilpailuja ei hyväksytä yhdistyksen virallisiksi kilpailuiksi, mutta ne voivat silti päästä yhdistyksen listaukseen.

Kuka vain voi pitää SKY:n hyväksyvät viralliset kilpailut. Virallisia kisoja tulee erikseen hakea niin, että järjestäjäryhmästä osa on valmiina osoittamaan hakemuksessaan missä ja milloin haluaisivat järjestää, miten ovat varautuneita ja miksi heillä on kiinnostusta järjestää tiettyjen lajien mestaruudet tai muut suuremmat kilpailut sekä onko kilpailuihin odotettavissa tarpeeksi osanottajia.
Hakemukset käsitellään hallituksessa ja päätetään hyväksytäänkö lupa vai ei. Virallisten kisojen järjestäjä saa mainokset SKY:n sivuille, tarvittaessa sivutilaa SKY:n sivujen alta, virallisten kilpailujen nimikkeen, tarvittaessa järjestelyapua yhdistykseltä ja pohjakassaa. Pohjakassa palautetaan tuotosta takaisin SKY:n kassaan ja sinne saa sijoittaa myös tuottoja seuraavia kisoja varten.
Viralliset kilpailut voivat olla alueelliset mestaruuskilpailut tai lajikohtaiset mestaruuskilpailut. Kisoilla on oltava infosivut sekä Suomen Keppihevosfoorumilla, että sen ulkopuolella. Lomake on laitettava vähintään puoltatoista kuukautta ennen kilpailuja. Viralliset kisat eroavat SKY:n listalta löytyvistä kisoista siten, että ne ovat mestaruuskilpailut tai muut arvokisat ja ne ovat osa SKY:n toimintaa. Ainoat lajikohtaiset mestaruudet, jotka eivät ole vapaasti järjestettävissä, ovat SKY:n este- ja kouluratsastuksen Suomenmestaruudet, jotka järjestetään yhdistyksen toimesta vuosittain.
Seuraava kaavake jätetään oikein täytettynä sähköpostitse osoitteeseen skyhdistys[at]gmail.com

Kaavake:Hallitus käsittelee hakemuksen muutaman viikon sisällä.
Ylös

Kuvat ©