Suomen KeppihevosyhdistysToivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomen keppi- ja puuhevosyhdistyksen nettisivuille!

Find our info-sites also in other languages:Löydät meidät nyt myös Facebookista sekä Instagramista!


Haluatko osallistua SKY:n kehittämiseen? Jätä ideasi meille sähköpostitse!

Hallituksen viimeisimmän kokouksen päätökset löydät täältä!Yhdistyksen rekisteröinti/perustamiskokouskutsu julkaistu! Avoin kaikille!


Viralliset kenttäratsastuksen aluemestaruudet!

Mainos:
Keppihevostapahtumaa Taiteiden yössä

_________________________________________________________________________________

Suomen keppihevosyhdistyksen eli tutummin SKY:n toiminta lähti pyörimään uudelleen syksyllä 2012. Tarkoitus on kasata sivuista toimiva ja helppokäyttöinen paketti, josta jokainen harrastaja tai harrastuksesta kiinnostunut saisi haluamansa tiedon. Yhdistys toimii vapaaehtoistyöllä ja on nuorten harrastajien ylläpitämä, toistaiseksi epävirallisena kattojärjestönä. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu vapaaehtoisuus, yhdessä tekeminen ja harrastuksen ilmaisuus. Yhdistys toimii pääasiassa netissä, mutta olemme myös järjestämässä suurimpia keppihevoskilpailuja, kuten SM-kilpailuja, joiden avulla kerätään rahaa yhdistyksen tarpeisiin.

Mikä sitten on yhdistyksen tarkoitus? Tarkoituksemme ei ole vain tiedon jakaminen harrastajille, vaan myös harrastajien yhdistäminen ja keppihevostelun tuominen julkisuuteen yhtenä harrastuksena. Toivomme, että nämä sivut osoittavat sen monimuotoisuuden ja kuinka toiset todella omistautuvat tälle harrastukselle ja nimenomaan harrastukselle, ei leikille. Sivujen on myös tarkoitus olla käyttäjiensä eli harrastajien näköinen, jokainen halukas voi kirjoittaa sivuille tekstejä ja artikkeleita. Myös kuvia julkaisemme hyvin mielellämme. Tarkoituksena on, että SKY toimisi harrastuksen ylläpitävänä voimana ja tienristeyksenä erilaisten yhdistysten ja sivujen välillä.

Mitä tämä harrastus sitten loppujen lopuksi on? Keppihevosharrastus on monipuolinen aktiviteetti, joka kehittää luovuutta, kädentaitoja, silmän ja käden yhteistyötä, sitkeyttä, kommunikaatiokykyä, joskus myös tietokoneen käsittelytaitoja ja ennen kaikkea laittaa nuoret liikkeelle. Keppihevoset voidaan myös mieltää oikean hevosen korvikkeeksi, sillä niiden kanssa voi harrastaa myös hevosallergikko, eikä keppihevosen omistajan tarvitse olla miljonääri. Niimpä tämä ei ole leikki, muttei myöskään pelkkä liikuntamuoto. Jokainen harrastaa tätä lajia tavallaan ja harrastajia löytyy vaahtosammuttimen kokoisesta täysi-ikäisiin. Nuorimmilla harrastus on yleensä leikinomaisempaa, mutta vanhemmat kohtelevat keppihevosiaan kuin oikeita hevosia. Tämä opettaa myös sitoutumaan ja harjoittaa hevosmiestaitoja. Vanhimmat harrastajat harrastavat lajia useasti hieman toisella tavalla, kuten netissä tai tekemällä hevosia myyntiin. Yhtä kaikki meitä yhdistää rakkaus keppihevosiin ja tähän lajiin.

Monesti puhutaan vain keppihevosista ja niillä harrastamisesta, mutta toinen, yhtä tärkeä leikkihevosten alalaji, puuhevonen jää usein huomioitta. Koska yhdistyksemme on sekä puu- että keppihevosihmisille tarkoitettu, pyrimme antamaan tietoa ja edistämään myös omalta osaltamme puuhevosten maailmaa.

Nyt päästämme teidät sivujen uumeniin toivomme, että niistä on hyötyä sinullekin ja samalla uskomme SKY'n uuteen nousuun ja sen pitkään, pitkään tulevaisuuteen.
Terveisin ylläpitäjät Tyti, Rousku, Kat & MuruMilla.

Vähän sivuista

Kuten edellisessä tekstissä mainittiin, SKY:n sivut pyritään rakentamaan mahdollisimman käyttäjiensä näköisiksi. Sen takia sivut koostuvatkin suurilta osin keppihevosharrastajien kirjoituksista, joita löytyy "Artikkelit"-osiosta. Sieltä löydät tietoja harrastuksestamme ja siitä, mitä se sisältää. Mikäli näet puutteita valikoimissamme tai haluaisit kirjoittaa jostain aiheesta, vinkkaa meille sähköpostitse ja topickiimme (hallituksen) Suomen Keppihevosfoorumille. Sieltä löydät myös aiheita, joita saa kirjoitella.
Muista osioista, kuten "Kilpailut" löydät hyödyllistä tietoa toiminnastamme ja yleensä keppihevosharrastuksesta. Vastaamme kysymyksiin mielellämme vieraskirjassa.

Yhdistyksen toiminnasta
Yhdistyksen sivuja pyörittää ylläpitäjä kaarti. Yhdistyksen asioista päätetään skh-foorumilta kootun hallituksen kesken tai äänestyksellä itse foorumilla. Hallituksen päätökset löytyvät täältä. Yhdistyksen palveluita saavat käyttää kaikki, eikä jäsenyys vaadi minkäänlaista rekisteröintiä.Luethan tekstimme tekijänoikeuksista!
Suomen Keppihevosyhdistyksen hallituksen tekemät päätökset ja käsittelyyn tulevat aiheet löytyvät täältä. Aheideoita voi laittaa sähöpostitse tai vieraskirjaan.

Laskuri lisätty 3.7.2014
TreffeilleIlmoitustaulu ja päivitykset

Keppihevosmaailmalla tapahtuu: (Ilmoita julkisisra tapahtumista viekkuun!)


Levitäthän sanomaamme?

Voit auttaa meitä nostamaan sivujemme käyttäjämäärää ja tunnettavuutta lisäämällä tämän bannerin sivuillesi!
Ylös

Kuvat © Luna/Kat, Luna, Tyti, Taija