Mainostajalle!Oletko kiinnostunut mainostamaan tapahtumaasi yhdistyksen sivuilla?
Yhdistys tarjoaa mielellään listaustilan lisäksi pieniä mainospaikkoja etusivulla isommille kilpailuille, myös kaupallisille tahoille. Mainostila on ilmaista ja se on tarkoitettu nimenomaan keppihevostapahtumille ja -kilpailuille. Mainos voidaan julkaista sivuilla muutamaa kuukautta ennen kisoja ja se poistetaan viimeistään paria viikkoa kisojen jälkeen. Huomaathan, että mainostila on rajoitettua.

Mitä minun tulee tehdä?
Jotta voimme lisätä mainoksen sivuille, tulee tapahtumalla olla banneri (esim. .JPG- tai .PNG-muotoisena), mitoiltaan noin 800 x 200 pikseliä. Ylläpito ei ole ilmainen grafiikkapalvelu, joten emme tee grafiikoita jatkossa mainostajille.
Jos ja kun banneriin ei mahdu kaikki tarpeellinen tieto, voidaan kuvasta laittaa linkki infosivuille tai esimerkiksi tiedot sisältävään pdf-tiedostoon. Tässäkin asiassa mainostajan on oltava omatoiminen: yhdistyksen sivutila on rajallinen, joten emme lataa omille sivuillemme erillisiä kilpailukutsuja.
Kun nämä löytyvät, laita kuva (ja linkki) sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen. Ylläpito arvostaa kovasti, jos infosivuilta löytyy yhdistyksemme mainosbanneri (ladattavissa etusivumme alalaidasta).

Ilmoituspyynnöt ja kysymykset osoitteeseen skyhdistys at gmail.com

Terveisin, ylläpito.

Vanhoja bannereita:
1
2
3
4
5