Suomen Keppihevosharrastajat ry


Suomen Keppihevosharrastajat ry on vuonna 2016 rekisteröity yhdistys, joka on aiemmin toiminut nimellä Suomen Keppihevosyhdistys.
Pyrimme tarjoamaan keppihevosharrastajille ympäri maata tietoa harrastuksesta, kilpailuja ja muuta toimintaa ja näin edistää nuorten käsityötaitoja ja tarjota motivoivaa tekemistä liikunnan parissa. Yhdistystä pyörittävät asialle vannoutuneet nuoret.
Iso osa toiminnastamme pyörii netissä: nettisivumme pyrkivät olemaan väylä, jota kautta harrastajat löytävät toisensa ja tarvitsemansa tiedon. Lisäksi järjestämme verkkokursseja ja -koulutusta sekä kilpailuja verkossa. Yhistyksemme suurin ponnistus on kuitenkin vuosittaiset kepihevosten Suomenmestaruuskilpailut.

Welcome to the official website of The Finnish Hobby horse Association, the first and only formal hobby horse society in Finland. This page is made for you, who would like to know more about hobbyhorses directly from the enthusiasts.
Shortly about the association itself; it was originally founded around 2002, but registrated 2016. We try to provide both information and education about hobbyhorses for outsiders and activities surrounding the sport for youngsters. Read more about us in English.
Löydä meidät somesta


Uutisia


Kokouskutsu kevätkokoukseen


Pidämme 21.2.2018 klo 19 alkaen Skypessä yhdistyksen kevätkokouksen. Kokouksessa päätetään tulevan kauden jäsenmaksuista, uudesta hallituksesta ja työryhmistä. Lisäksi tarkastellaan menneen kauden saavutuksia ja suunnitellaan tulevaa, tästä linkistä löydät esityslistamme, jolle voit myös ehdottaa mielestäsi tärkeitä käsiteltäviä asioita.
Kaikki jäsenet sekä asiasta kiinnostuneet, tervetuloa!


Infoa risteilyjen sm-karsinnasta ja näyttelyistä


Ilmoittautuminen karsintoihin ja näyttelyihin alkaa maanantaina 29.1. klo 8! Kilpailijat pääsevät kilpailemaan ilmoittautumisjärjestyksessä eli kannattaa olla nopea!
Ilmoittaudu näin: Lähetä s-postiin skhhristeily@gmail.com koko nimesi, syntymäaikasi ja hevosesi. Tarkenna viestissä vielä mihin olet ilmoittautumassa, mutta laita jo otsikkoon selkeästi mitä ilmoittautumista viesti koskee. Näin ollen otsikon tulee olla ”Ilmoittautuminen: näyttelyt orit/tammat” tai ”Ilmoittautuminen: estekarsinnat avoin/junnu”. (Huom! Junnuesteissä ikäraja!)
Huom! Lue!
Lomalinjan ja SKHH ry:n keppariristeilyllä kilpaillaan kahdessa lajissa: virallisissa näyttelyissä ja esteissä. Esteluokat ovat avoin 100 cm estemestaruuskarsinta sekä junnujen 70 cm estemestaruuskarsinta. Junnujen estekarsintaan pääsevät -07 syntyneet ja sitä nuoremmat. Voit osallistua vain yhteen karsintaluokkaan! Näyttelyihin voit tuoda vain yhden hevosen, joko tamman tai orin. Kilpailuihin osallistuminen ja katsomaan tuleminen edellyttää risteilyohjelmalappua! Toisin sanoen vain Lomalinjan kautta risteilyn varanneet pääsevät mukaan ohjelmaan! Risteilyohjelma, jonka saa laivaan noustessa, toimii osallistumistodistuksena ja se kannattaa pitää aina mukana!
Lähtöjä on rajoitetusti. Esteisiin tulee yhteensä 65 lähtöä. Tällä hetkellä ne on jaettu 25 junnulähtöön ja 40 avoimen lähtöön. Jos kuitenkin näyttää siltä, että junnuja on tulossa enemmän, voimme vielä fiksata lähtömääriä. Varasijoille otetaan muutama. Näyttelyihin mahtuu 10 oria ja 10 tammaa eli 20 hevosta yhteensä.
Ilmoittautuminen loppuu, kun varasijatkin ovat täynnä. Jokaiselle ilmoittautujalle vastaamme henkilökohtaisesti pääsemisestä luokkiin. Vain sääntöjen mukaan tehdyt ilmoittautumiset hyväksytään. Lähtölistat julkaistaan yhdistyksen instagramiin @skyhdistys ennen risteilyä. Myös ilmoittautumisen loppu ilmoitetaan kyseisellä tilillä, joten sitä kannattaa seurata säännöllisesti! Myöhemmin tilille tulee myös niin rata kuin tietoa uudistuneista aikaestesäännöistä.

Mainokset


Laskuri lisätty 3.7.2014
Treffeille