SKPR :: Suomen Keppi- ja Puuhevosrekisteri

Lämpimästi tervetuloa!

Suomen Keppi- ja Puuhevosrekisteri toivottaa sinut tervetulleeksi! Rekisteri on yleisimmin tunnettu lyhenteestä SKPR tai vaihtoehtoisesti SKP-rekisteri, jota käytetään nykyään enää harvemmin. Rekisteritoimintaa sivustolla on ollut suunnilleen vuoden 2003 tammikuusta lähtien, matkassaan useita pienempiä ja suurempiakin taukoja, päivityskatkoksia ja muita ongelmatilanteita. Sivuston ylläpitäjä on matkan varrella vaihtunut myöskin useampaan otteeseen. Kaikesta huolimatta rekisteri on yhä pystyssä ja nyt lukuisten uudistusten jälkeen toivottavasti entistäkin ehompana ja sitä myöten myös käyttäjäystävällisempänä.

Alkujaan SKPR piti sisälläänn rekisteritoiminnan lisäksi myös kaiken muun keppi- ja puuhevosiin liittyvän toiminnan mukaanlukien näyttelyt sekä tuomaritoiminnan, kantakirjauksen, kasvattaja- ja tallilistaukset, sekä paljon muuta. Kaikki muu paitsi rekisteritoiminta siirrettiin SKPR:stä varsinaisen Suomen Keppihevosyhdistyksen eli SKY:n vastuulle vuoden 2007 syksyn aikana, jolloin rekisteri ja yhdistys alkoivat viimein tehdä yhteistyötä. Nykyään SKPR on varsinaisen Suomen Keppihevosyhdistyksen alainen ainoa keppi- ja puuhevosia rekisteröivä sivusto.

Sivuston tarkoituksena on tarjota kävijöilleen mahdollisimman helppo ja käyttäjäystävällinen keino saada omat keppi- ja puuhevosensa Suomen Keppihevosyhdistyksen alaiseen rekisteriin sekä pyrkiä yleistämään rekisterinumeroiden käyttöä harrastajien keskuudessa. Vuoden 2013 alusta uudistunut SKPR on ottanut suuren askelen kohti nopeampaa ja varmempaa rekisteröintitapaa varsinaisen tietokannan muodossa, joka poistaa käyt&öuml;stä entisen manuaalisen leikkaa/liimaa-tyyppisen hevosten rekisteröinnin ja rekisteröinti-vieraskirjan tarpeen.
Oman hevosen rekisteröinti tapahtuu yksinkertaisesti täyttämällä lomakkeeseen pyydetyt tiedot ja lähettämällä sen rekisteröintien hyväksyjän tarkastettavaksi. Kun rekisteröintihakemuksen hevonen läpäisee tarkastuksen, usein parin päivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä, se ilmestyy rekisterinumero-listalle oman rekisterinumeron kera.

Ystävällisin terveisin,

          Sigitius & ahkerat apulaiset

17.05.2015 - Uusi haku-toiminto! Lisäksi viimeisimmät rekisteröinnit nähtävillä. Katso Rekisterissä-sivu.