virtuaalitalli
 
 
 

Nippelitietoa: Malsamon karsinamäärä on vaihdellut melko paljon sen historian aikana. Alkuun varsin pieni talli on paisunut yleensä hevosmäärän mukana, ja kasvu jatkuu yhä.


sähköposti / vieraskirja

Suosittelemme:

Katso täysi linkkilista täältä.

Tilat

Savossa sijaitseva esittelyn kohteemme omaa kaiken, mitä kunnon maalaistila tarvitsee - metsää, peltoa, sorateitä moneen suuntaan, järvi, uittopaikka sekä sadan metrin matka ensimmäiselle isommalle tielle. Unohtamatta pientä, puista kylttiä pientareessa, joka ohjaa tarkkasilmäiset kävijät oikeaan suuntaan. Tallialue itsessään ei ole niitä suurimpia, mutta tilaa kyllä riittää kaikkiin tarpeisiimme. Tallirakennus on 60-karsinainen, joista kolme varsomiskarsinoita. Punainen maneesi on kiinni tallin kyljessä, ja samaa kautta löytää myös taukohuoneen ja toimiston. Peremmällä vasemmalla näet myös vanhat kunnon saniteettitilat, katsos tuolla noin.

     

Pihan puolelta löytyy myös asiallinen, suuri ja valkoaitainen kenttä ja sen vierestä pieni punainen katos estetarvikkeille, josta ne saa nopeasti esille treeneissä. Sekä maneesissa että kentän reunalla on myös melko suuret katsomot - Malsamo on silloin tällöin järjestänyt myös kilpailuja, ja puitteet sopivat myös siihen. Läheiselle, suurelle viheriölle voikin kätevästi pystyttää väliaikaiskarsinoita kilpailijoita varten. Maastoistakin löytyy monipuolisesti kaikkea hyväkuntoisista metsäpoluista maastoesteratoihin. Upeista laukkapätkistäkään ei taatusti ole meillä minkäänlaista puutetta!

Pitkin peltoja mukanamme juoksee myös yksi pienempikin elukka: Kaisu on kauniin värinen maatiaskissaneito, hellyydenkipeä ja uskomattoman kovaääninen maukuja sekä kehrääjä. Tasaisin väliajoin kulkeutuu toimiston eteen rotta tai päästäinen, joita kissa metsästelee varsin taidokkaasti. Kaisu on varsin tottunut hevosiin, ja hevoset siihen.

Palaa edelliselle sivulle  |  Sivun alkuun

Ulkoasu © Milja