Tervetuloa!

Pitkälle on päästy siitäkin kun Malsamo avasi ovensa vuoden 2008 syksyllä, syyskuun 10. päivä. Tallissa asui silloin kaksi suomenhevosta, ori Jätkänpätkä ja tamma Tikatar, sekä yksi suomalainen puoliverinen - ruuna jonka nimen olen jo ehtinyt unohtaa. Hevosten määrä lähti kasvamaan kiihtyvää vauhtia joka johti suuren hevosmäärän tuoman ahdistuksen kautta lopettamiseen vuoden 2009 lopussa tai 2010 alussa.

Omistaja jätti hevosensa heitteille, hankki pari koiraa ja loi vuoden ajan uraa dobermannien ja saksanpaimenkoirien kasvattajana. Vaikka menestys oli kiistatonta veti veri silti satulaan, ja kesällä 2011 metsästin Malsamon raunioista pari hevosta. Pari olikin pian parikymmentä ja kuinka ollakaan - kohta oltiin taas täydessä vauhdissa!

Oikeastaan ainoa ero uuden ja vanhan Malsamon välillä on hevosten painotusten kirjon puute. Nykyään tallissa asustaa lähes ainoastaan koulupainotteisia hevosia - poikkeuksena joku hassu yleispainotteinen sekä kenttäpainotteiset pienhevoset jotka purnaavat menemään syrjittynä vähemmistöliikkeenä. Sukujen puolesta tarjoamme niin pitkää kuin lyhyttäkin kumpaakaan suosimatta.

Talli kasvattaa suomalaisia sisupusseja lähinnä käyttöön, mikä ettei hieman näyttöönkin - näyttelyarvonimiä enemmän arvostamme kuitenkin painotuslajissa saavutettua menestystä. Kasvatuksemme ei noudata periaatetta "laatu korvaa määrän" vaan se tarjoaa pokkana molemmat.

          Terv. Niina

          VRL-08709, KR
          virt.niina@gmail.com


Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Talli on rekisteröity VRL:n tallirekisteriin tunnisteella MALS5638. Olemme Kouluratsastajien jäsentalli.

Päivitetty viimeksi 07.04.2013. Lue kattavammat kuulumiset!

Suosittelemme

Virtuaalinen ratsastajainliitto Koivukujan Suomenhevoset Taikakuun Kartano Metsäkartano
Virtuaaliset Suomenratsut Aavan Suomenhevoset Virtuaalitalli Lakea Viehättävä
KRJ-laatuarvostelu Kärmeniemi Haavelaakso Fiktio

Kävijälaskuri


© Malsamo 2008-2013 ellei toisin mainita
tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen
ulkoasun ideasta kiitos Daivive