Duskarra Shetland Sheepdogs

Tervetuloa virtuaalikennel Duskarraan!

Olet saapunut virtuaalikoiria kasvattavan kennelin etusivulle. Duskarran toiminnan ydin on britannialaislinjaisten shetlanninlammaskoirien kasvattaminen monipuolisista ja laadukkaista sukulinjoista. Kennelimme arki koostuu kilpailemisesta, suunnittelemisesta, yhteistyöstä muiden harrastajien kanssa sekä rodun asioiden edistämisestä monin muin keinoin. Huippuhetkien taakse kätkeytyy paljon työtä ja toimintamme jatkuu, kunnes liekki tähän koukuttavaan harrastukseen hiipuu. Toivottavasti siis vielä pitkään!

Duskarra sai vuonna 2014 rinnalleen sisarkennel Bronlynchin, joka erikoistuu rodun amerikkalaislinjaan. Toiveena on lähiaikoina toimeenpanna pohjustukset myös pienimuotoisesta, piirretyille shetlanninlammaskoirille suunnatusta ja niitä kasvattavasta kennelistä.

Pienoisprojekteihimme kuuluu myös blogi, joka tämänhetkisesti päivittyy melko harvakseltaan. Blogi kertoo virtuaalikennelin arjesta ja virtuaalikoiraharrastuksesta. Helmikuussa 2016 kenneleille avattiin myös yhteinen Twitter-tili, joka sisältää pieniä uutisia suunnitelmista, ajankohtaisista asioista sekä tärkeimmistä menestyksen hetkistä.

Janina, duskarrashelties[at]gmail.com