Duskarra Shetland Sheepdogs

Tervetuloa virtuaalikennel Duskarraan!

Olet saapunut virtuaalikoiria kasvattavan kennel Duskarran etusivulle. Duskarran toiminnan ydin on britannialaislinjaisten shetlanninlammaskoirien kasvattaminen monipuolisista ja laadukkaista sukulinjoista. Kennelimme arki koostuu kilpailemisesta, suunnittelemisesta, yhteistyöstä muiden harrastajien kanssa sekä rodun asioiden edistämisestä monin muin keinoin. Pyrimme samalla myös kehittämään toimintaamme sekä virtuaalikoiramaailman uusien tuulien mukaisesti että omin ideoin.

Duskarra sai vuonna 2014 rinnalleen sisarkennel Bronlynchin, joka erikoistuu rodun amerikkalaislinjaan. Toiveena on myös lähitulevaisuudessa toimeenpanna pohjustukset pienimuotoisesta, piirretyille shetlanninlammaskoirille suunnatusta ja niitä kasvattavasta kennelistä.

Pienoisprojekteihimme kuuluu myös kennelblogi, joka sisältää sekä mietteitä virtuaalikoiraharrastuksesta käytännössä että tarinoita Duskarran arjesta. Helmikuussa 2016 avasimme myös Twitter-tilin, jossa puolestaan julkaisemme pieniä päivityksiä suunnitelmista, ajankohtaisista asioista sekä tärkeimmistä menestyksen hetkistä.

Janina, duskarrashelties[at]gmail.com